Profil companie // Istoric si Misiune


„Cred ca intotdeauna in afaceri cuvintele vor fi cuvinte, explicatiile vor fi explicatii, promisiunile vor fi promisiuni, si numai performanta va fi realitate."

Harold Geneen (IT&T Company)

 

Povestea noastra a inceput acum aproape paisprezece ani, in ajunul Craciunului si - din punctul nostru de vedere - poate fi, pe buna dreptate, considerata un miracol. Un miracol deoarece am pornit cu mijloace modeste - si totusi am reusit nu numai sa ramanem pe piata, dar si sa ne dezvoltam activitatea. Un miracol deoarece ne-am bazat afacerea pe munca grea si totusi aceasta nu ne-a facut sa cedam. Un miracol deoarece am fost nevoiti sa strabatem toate etapele, mai mult sau mai putin conflictuale, ale adaptarii si extinderii, una cate una - si totusi am ramas impreuna.

 

Astazi, misiunea noastra este sa ingemanam principiile TEHNOLOGIEI, CREATIVITATII, EXCELENTEI, EXPLORARII si UNICITATII in produsele noastre, in cultura companiei si in imaginea de ansamblu. Credem ca este posibil sa imbini idealuri pozitive, precum INTEGRITATEA, COMPASIUNEA si UMORUL intr-o atmosfera generala de succes. Cand iti dai seama ca o companie prospera, in plina dezvoltare este inca preocupata de detalii si se straduieste sa-i ajute pe ceilalti sa-si atinga potentialul, atunci ai facut cunostinta cu Sothis.

 

Sothis este numele dat de greci unei stele care pentru vechii egipteni era neobisnuit de importanta, constituind fundamentul sistemului religios egiptean: Sirius. Sirius este steaua cea mai stralucitoare de pe cer, poate fi observata din aproape toate zonele locuite ale Pamantului si in emisfera nordica este considerata vertexul „Triunghiului de Iarna". Cu o luminozitate de peste douazeci de ori mai mare decat cea a Soarelui, Sothis-Sirius straluceste atat de puternic, incat - in conditii propice - poate fi vazuta cu ochiul liber chiar pe timp de zi...

 

Dar ceea ce se prezinta aparent ca o singura stea s-a dovedit a fi in realitate un sistem format din doua stele, denumite Sirius A si Sirius B. Iar acest amanunt ne-a convins ca numele Sothis defineste cel mai bine tipografia noastra: nu suntem doar printre cei mai buni, dar am reusit sa ajungem in top datorita efortului comun, spiritului de echipa si convingerii ca la baza oricarei reusite se afla relatia cu partenerii si clientii nostri. Precum Sothis-Sirius, compania noastra are doi actionari, doua „stelute" care impreuna va vor demonstra ca nu se bizuie pe cuvinte, justificari sau promisiuni. Ci numai pe dovada performantei.


Subsectiuni

Home   Sitemap   Termeni si Conditii   Politica de Confidentialitate   Copyright © 2008 Sothis Print. Toate drepturile rezervate.
Proiecte: